Få 2000 kronor för att fylla i information om er klubb

Till medlems klubbar i Svenska Budo & Kampsportsförbundet Distrikt 5 / VÄST

Hej!

Detta är ett viktigt brev för klubben så ta dig tid att läsa hela. Vi, SBKF distrikt väst, ger Er 2000kr om ni bara svarar på detta brev!!!!

Varför, undrar ni ?! Jo så här är det. Vi vill på alla sätt vi kan hjälpa våra medlemsföreningar att komma igång efter att Corona släpper sitt grepp. För många av oss är det en tuff vår vi har framför oss. Det är svårt att ha någon vettig verksamhet pga den svåra smittorisken och alla restriktioner som följer där av. Men vaccineringen är i fullgång och framåt början av sommaren kommer läget att vara mycket bättre.

Då hoppas vi kunna med god marknadsföring och publika event få tillbaka alla våra medlemmar till klubbarna och även värva en hel del nya. För att hjälpa föreningarna i väst så har vi investerat i en hel del material som kan användas vid läger, uppvisningar och allt som behövs för att synas: tält, beachflaggor, rollups, mattor osv. Allt material lånas ut gratis till föreningarna men de står för transporten.

Vi kommer även göra egna event där vi bjuder in er att delta. Där bidrar vi med en plattform där föreningarna kan visa upp sin verksamhet, spela in reklamfilmer och på bästa sätt utnyttja distriktets material.

Förutom detta vill vi stötta föreningarna ekonomiskt med bidrag till Uppvisningar, Läger, Tävlingar, Träningsmaterial och Föreningsutveckling. Detta gör vi dock inte helt utan motkrav. Det är viktigt att våra föreningar utvecklas med bra struktur och demokrati. Så föreningen behöver utbilda sina ledare och ge föreningen kompetens och kunskap för god utveckling. Självklart så får ni bidrag för att göra detta. SBKF står för Öppen Mångfald och ALLA kan delta i våra idrotter.

Vi vill utvecklas tillsammans med Er. Göra det enklare att få support och nyttja våra gemensamma resurser. Kom med förfrågningar, förslag och initiativ till oss och tillsammans kan vi lyfta kampsporten i Västsverige och bygga det distriktsförbundet som vi alla behöver!!!

Så svara på frågeformuläret på hemsidan och ge oss den infon vi behöver för att komma igång.

Nu kör vi!!!

Styrelsen / SBKF VÄST

PS. Välkommen till Årsmötet 20 feb, det sker digitalt så anmäl Er till kansliet. DS.

Fyll i formuläret!